Tuinontwerp in Hoofddorp

Bent u net verhuisd en kan de tuin van uw nieuwe woning wel een opknapbeurt gebruiken? Of bent u uitgekeken op uw huidige tuin en wilt u deze compleet laten veranderen? De hoveniers helpen u graag met de realisatie van uw nieuwe tuin. Wij zorgen ervoor dat u jaren later nog steeds kunt genieten van uw nieuwe tuin.

Uniek tuinontwerp

Voor een perfect resultaat is een goede voorbereiding van groot belang. Daarom gaan wij eerst met u om de tafel om alle mogelijkheden te bespreken. Wilt u graag een onderhoudsvrije tuin met veel bestrating? Of wilt u juist veel kleurrijke bloemen en planten in uw tuin? Wij luisteren naar uw ideeën, helpen u met het maken van de juiste keuzes en maken uiteindelijk een passend en uniek tuinontwerp.

Weet u nog niet helemaal welke sfeer u in uw tuin wilt creëren? Ook dan bieden wij u uitkomst. Onze ontwerper neemt altijd een aantal voorbeelden van andere tuinontwerpen mee, zodat u gemakkelijk kunt aangeven welke sfeer u het meest aanspreekt. Of u nu kiest voor een tuin met een moderne uitstraling of juist liever gaat voor een romantische sfeer; wij zorgen voor het ontwerp dat bij u past.

Maak een afspraak

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die wij u te bieden hebben? Maak dan vandaag nog een afspraak met onze specialisten. Wij komen graag bij u in Hoofddorp langs om samen met u een tot een passend tuinontwerp te komen.