Boomverzorging in Hoofddorp

Vallen er takken uit uw bomen? Of heeft uw boom lelijke plekken? Dan is het belangrijk dat u uw boom goed laat verzorgen. Het snoeien en onderhouden van bomen is een gevaarlijke klus. Laat daarom boomverzorging in Hoofddorp en omgeving over aan de specialisten van ons hoveniersbedrijf. Wij begrijpen dat het gevaarlijk is als er zomaar takken van uw boom afbreken en zorgen er met professionele materialen en middelen graag voor dat uw boom vitaal blijft.

Bomen verwijderen?

U bent niet alleen voor het snoeien en verzorgen van bomen bij ons aan het juiste adres. Ook als u een boom volledig wilt laten verwijderen staan onze boomverzorgers voor u klaar. Neemt uw boom veel licht uit uw tuin weg? Of is uw boom oud en ziek? Wij kunnen uw boom veilig kappen en ruimen alles na afloop netjes voor u op.

Als u uw boom wilt laten kappen dient u er rekening mee te houden dat wij voor deze werkzaamheden vaak een kapvergunning nodig hebben. Kijk op het omgevingsloket van uw gemeente of er voor het kappen van uw boom ook een vergunning nodig is. Komt u er niet uit? Dan helpen onze specialisten u uiteraard.