Tuinonderhoud in Hoofddorp?

Om uw tuin er het hele jaar mooi uit te laten zien is het van belang dat deze regelmatig wordt onderhouden. Maar stel u heeft geen tijd voor tuinonderhoud? Of u heeft geen groene vingers? Dan bieden de hoveniers van ons hoveniersbedrijf uitkomst. Wij komen graag bij in u Hoofddorp langs om uw tuin te voorzien van het nodige onderhoud. Dankzij ons kunt u het hele jaar genieten van een prachtig onderhouden tuin.

Periodiek tuinonderhoud

Op het gebied van tuinonderhoud zijn er veel werkzaamheden die verricht kunnen worden. Denk aan het snoeien van beplanting en bomen, het reinigen van bestrating, het maaien van een gazon of het bestrijden van onkruid. Wij weten dat elke tuin ander onderhoud nodig heeft en daarom bieden wij u de mogelijkheid om een onderhoudscontract voor periodiek tuinonderhoud af te sluiten. In dit contract komen onder andere afspraken te staan over de werkzaamheden die wij uitvoeren, maar staat bijvoorbeeld ook vermeld hoe vaak wij het onderhoud van uw tuin verzorgen.

Wilt u graag met ons om de tafel om direct een contract voor het onderhoud van uw tuin af te sluiten? Neem dan gerust contact met ons op. Wij maken het onderhoud van uw tuin graag makkelijker.