Vijver aanleggen in Hoofddorp?

Een vijver geeft uw tuin niet alleen extra dimensie, maar brengt uw tuin ook tot leven. Het is daarom niet gek dat mensen tegenwoordig steeds vaker een vijver in hun tuin willen laten aanleggen. De hoveniers spelen hierop in en zijn op de hoogte van de laatste trends op het gebied van vijver aanleg.

Verschillende mogelijkheden

Wilt u een vijver met een leuke waterval of fontein? Zoekt u een vijver waar u vissen in kunt houden? Wilt u kunnen zwemmen in uw vijver? Kiest u voor een natuurlijke uitstraling of juist voor een moderne en strakke vijver? Op het gebied van vijver aanleg zijn er veel mogelijkheden. Onze hoveniers beschikken over de juiste kennis en vaardigheden om te helpen met het maken van de juiste keuzes. Dankzij ons staat uw vijver na de aanleg goed in verhouding met uw woning en de tuin.

Aanleg van een zwemvijver

Ook voor het aanleggen van een zwemvijver zit u in de regio Hoofddorp bij ons goed. Onze hoveniers zorgen niet alleen voor het ontwerp en de aanleg van uw nieuwe zwemvijver. U schakelt ons ook in voor het onderhoud. Hiervoor werken wij samen met het Oostenrijke bedrijf Biotop. Dit bedrijf ontwikkelt mechanische filters, pompen en systemen. U kunt dankzij deze systemen optimaal genieten van uw nieuwe vijver.