Beoordelingen van uw hovenier in Hoofddorp

Het is voor ons van groot belang dat u als klant tevreden bent. Graag ontvangen we daarom uw mening over onze diensten, zodat we deze kunnen blijven verbeteren.
Ook uw mening geven over uw hovenier? Dat kan hier


Plaats een beoordeling
* Verplicht invulveld

Na het overlijden van mijn man werd het mij te veel werk om telkens onze tuin bij te moeten houden. Daarom doet de hovenier nu het grote werk zoals sn
door Anonymous
Naam: Annemieke van Laren
Plaats: Badhoevedorp
Opdrachtomschrijving: Tuinonderhoud
Datum: 21 Dec, 2015

Na het overlijden van mijn man werd het mij te veel werk om telkens onze tuin bij te moeten houden. Daarom doet de hovenier nu het grote werk zoals snoeien en grasmaaien. Ik ben erg tevreden met zijn werk en het is een zeer vriendelijke man!


Rondom ons zelfgebouwde huis lag nog bijna een halve hectare aan grond waarvan we echt niet wisten wat we er mee moesten. Mijn man is erg handig met h
door Anonymous
Naam: Lisette Boersma
Plaats: Rijsenhout
Opdrachtomschrijving: Tuinontwerp
Datum: 19 Dec, 2015

Rondom ons zelfgebouwde huis lag nog bijna een halve hectare aan grond waarvan we echt niet wisten wat we er mee moesten. Mijn man is erg handig met het bouwen van huizen maar van tuinieren had hij geen kaas gegeten, dus hebben we de hovenier ingeschakeld voor een ontwerp en de aanleg. Het geheel is erg mooi geworden. De tuin past bij de stijl van het huis en is erg sfeervol geworden. Bedankt hiervoor!


Die boom was al jaren een doorn in ons oog dus nu hij weg is lijkt de tuin een stuk ruimer en hebben we een mooier uitzicht vanaf het terras. Thanks!<
door Anonymous
Naam: Margrita
Plaats: Aslmeerderbrug
Opdrachtomschrijving: Boompje hakken
Datum: 12 Dec, 2015

Die boom was al jaren een doorn in ons oog dus nu hij weg is lijkt de tuin een stuk ruimer en hebben we een mooier uitzicht vanaf het terras. Thanks!


Mijn man en ik wilden al jaren een vijver in onze tuin. De hoveniers kwamen met een prachtig ontwerp en onze wens ging werd eindelijk werkelijkheid.
door Anonymous
Naam: Regina Pieters
Plaats: Hoofddorp
Opdrachtomschrijving: Aanleg vijver
Datum: 23 Nov, 2015

Mijn man en ik wilden al jaren een vijver in onze tuin. De hoveniers kwamen met een prachtig ontwerp en onze wens ging werd eindelijk werkelijkheid.


Stukart Tuinen , NL 4.8 5 4 4 Na het overlijden van mijn man werd het mij te veel werk om telkens onze tuin bij te moeten houden. Daarom doet de hovenier nu het grote werk zoals snoeien en grasmaaien. Ik ben er